WatchGuard benoemt beste partners van 2021

Den Haag, 16 juni 2022WatchGuard Technologies heeft vorige week tijdens de Partner Conference Apogee 2022 de Noord-Europese Partner of the Year Awards uitgereikt. Deze awards erkennen de toppartners die uitstekende bedrijfsresultaten behalen en succesvolle klantprogramma’s en relaties ontwikkelen door de levering van op WatchGuard gebaseerde oplossingen.

Drie regio’s in Noord-Europa

De awards gelden voor partners in elk van WatchGuard’s Noord-Europese regio’s: het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Scandinavië en de Benelux. De winnaars van dit jaar voor Benelux waren:

  • Growth Partner of Year – UViON
  • Project of the Year – Port-IT
  • Partner of the Year – TFE / Netcure

Vakkundigheid en ondersteuning

Jonathan Whitley, Regional Vice President, Northern Europe bij WatchGuard: “2021 was opnieuw een uitdagend jaar, maar ondanks voortdurende lockdowns en een steeds onzekerder wordend economisch klimaat hebben onze partners blijk gegeven van een enorme veerkracht, innovatie en inzet om indrukwekkende verkoopresultaten te behalen door optimaal gebruik te maken van ons Unified Security Platform. De bekroonde bedrijven zijn een voorbeeld van WatchGuard’s sterke partnernetwerk doordat ze een hoge mate van competentie in onze technologie en producten tonen voor het bieden van de juiste begeleiding, implementatie-expertise en ondersteuning voor de cyberbeveiligingsstrategieën van onze klanten.”