Er zit meer in Office 365 dan je denkt

Er zit meer in Office 365 dan je denkt – maak kennis met Microsoft 365

Office 365 ken je wellicht van de handige applicaties zoals Excel, Word en PowerPoint gecombineerd met cloud-applicaties zoals OneDrive, Teams en Exchange Online. Maar Office 365 of Microsoft 365 is  een veel ruimer pakket dat nog veel meer intelligente cloudservices aanbiedt. Ontdek welke verrassende zaken je kan doen met Microsoft 365.

Teamwerk via Teams

Voor teamwerk vanop afstand leerden we de laatste maanden massaal Teams kennen, waarmee je kan bellen, chatten en vergaderen. Vergelijkbaar met Slack.

Contentbeheer via SharePoint

Samenwerken aan documenten en data kan via het intelligente intranet SharePoint. Elk projectteam of elke afdeling kan er zijn eigen teamsite bouwen om informatie en kennis te delen.

Video’s via Stream

Stream is je interne videoportaal binnen Microsoft 365. De centrale plek om je bedrijfsvideo’s te uploaden en te delen. Vergelijkbaar met YouTube.

Dynamische nieuwsbrieven, presentaties en documentatie creëren via Sway

Met deze tool ontwerp je moderne, digitale en mobielvriendelijke designs voor je nieuwsbrieven en bedrijfspresentaties.

Apps bouwen via Power Apps

Snel bedrijfsapps bouwen met weinig code, dat kan via Power Apps. Gebruik ze om data te verzamelen of te visualiseren. Met kant-en-klare sjablonen en AI-componenten.

Chatbots opzetten via Power Virtual Agents – in ontwikkeling

Heel binnenkort wordt het in Microsoft 365 ook mogelijk om intelligente chatbots te bouwen. Geen codering- of AI-expertise nodig.

Planner, Todo, Forms, Power BI, …

De cloudservices binnen Microsoft 365 zijn uitgebreid en evolueren snel. Efficiënter samenwerken, sterker communiceren of makkelijker het overzicht behouden, het kan allemaal.

Welke Microsoft 365-toepassingen kunnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Contacteer ons om het samen uit te zoeken