IT lease: 9 voordelen voor jouw bedrijf

Overal professionele wifi in uw bedrijf

Waarom IT-infrastructuur leasen?

Als bedrijf heb je een moderne ICT-omgeving nodig om efficiënt en concurrentieel te werken. Maar nieuwe laptops en updates van je ICT-infrastructuur vergen telkens weer een investering. Je zet het geld vast in hardware en software die sowieso binnen enkele jaren verouderd zijn. Zorg dat IT-investeringen je bedrijf niet beperken, maar vooruit helpen. Al eens aan leasing van je IT-infrastructuur gedacht?

De technologie verandert snel: wat je gisteren kocht, is morgen alweer verouderd of minder geschikt voor je activiteiten. De vervangingsperiode van pc’s wordt steeds korter en bijblijven vraagt een forse investering. Steeds meer klanten ontdekken daarom de voordelen van IT-leasing. Ze leasen niet alleen multifunctionele printers, laptops en tablets maar ook de volledige installatie en configuratie ervan.

9 voordelen van IT-leasing

  1. Behapbare maandelijkse betaling
  2. Transparante kosten
  3. Makkelijk budgetteerbaar
  4. Geen investeringspieken of onverwachte uitgaven
  5. Cashflow en kredietlijnen blijven beschikbaar voor kernactiviteiten
  6. Altijd up-to-date hardware en software
  7. Flexibiliteit om technologie te upgraden
  8. Eén factuur, één administratie
  9. Geen gedoe met verwijderen van verouderde apparatuur

IT leasen: het overwegen waard!

Het loon van een medewerker betaal je niet vooraf, maar pas naarmate hij presteert. Met IT-leasing gaat het net zo. Je betaalt de technologie over de tijdsspanne waarin je de voordelen ervan geniet. Zo spreid je de kosten, kom je niet voor onverwachte uitgaven te staan en heb je altijd de modernste technologie in huis.

Wilt je weten of IT-leasing interessant is voor jouw bedrijf?

Bekijk het samen met ons