Ontdek de kracht van Microsoft 365 Business Basic

Bent u op zoek naar een geavanceerde en uitgebreide oplossing om uw bedrijf efficiënter te laten werken? UViON biedt u de perfecte oplossing met Microsoft 365 Business Basic. Met een breed scala aan krachtige tools en functionaliteiten stelt Microsoft 365 Business Standard uw bedrijf in staat om productiever en effectiever te zijn dan ooit tevoren.

Waarom kiezen voor Microsoft 365 Business Standard?

Met een Microsoft 365 Business basic-abonnement krijgt u toegang tot een breed scala aan krachtige tools en functies die uw bedrijf kunnen helpen groeien en productiever kunnen maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste mogelijkheden die u kunt benutten:

1. Online web gebaseerde Microsoft Office-apps: Met Business basic krijgt u de nieuwste versies van vertrouwde in web-browser Office-toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook. Hiermee kunt u professionele documenten maken, spreadsheets beheren, boeiende presentaties ontwerpen en uw e-mails en agenda’s beheren.

U kan op eender elke computer ter wereld aan uw bestanden die opgeslagen zijn in uw OneDrive. U surft daarvoor naar www.office.com, links heeft u dan een overzicht van al uw applicaties zonder deze te moeten installeren. U heeft toegang tot uw bestanden van het bedrijf en kan uw bestanden daar ook online bewerken.

Gebruikt u liever de echte offline versie van Microsoft Office 365? Dan heeft u het abonnement Microsoft business Standaard of hoger nodig.

2. E-mail en agenda: Met Microsoft Office 365 heeft u uw professionele e-mailadres met uw eigen domeinnaam en krijgt u toegang tot geavanceerde e-mailfunctionaliteiten, zoals gedeelde agenda’s, contacten en taken. U kunt uw e-mail en agenda eenvoudig beheren via https://outlook.office.com/, of uw smartphone met de Outlook App.

Heeft u meerdere mailboxen? Dan kan u ook via uw webbrowser de gedeelde (shared mailbox) bekijken. Log in op https://outlook.office.com, klik op de cirkel met uw initialen helemaal rechts bovenaan en kies vervolgens: “ander postvak openen”. Kies nu welke mailbox u wenst te openen. om dit te kunnen doen heeft u rechten nodig tot die mailbox vanaf uw eigen account. Dit lukt voor elke mailbox waarvoor u in uw Outlook applicatie ook recht heeft.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die Microsoft 365 Business Standard biedt. Het is een uitgebreid pakket dat ontworpen is om uw bedrijf te ondersteunen in termen van productiviteit, samenwerking, communicatie en beveiliging.

Waarom kiezen voor UViON?

Als toonaangevende leverancier van IT-oplossingen begrijpen we bij UViON de waarde van hoogwaardige technologieën voor uw bedrijf. Wij bieden niet alleen Microsoft 365 Business Basic aan, maar ook uitgebreide ondersteuning, implementatie en training om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw investering haalt.

Bij UViON geloven we in langdurige relaties met onze klanten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden in elke stap van het proces, van advies en planning tot implementatie en ondersteuning.

Neem vandaag nog contact op met UViON

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst met Microsoft 365 Business Basic van UViON. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw productiviteit te verhogen. Heeft u nood aan ondersteuning, dan helpt onze helpdesk u graag verder.