Ontdek de kracht van Microsoft 365 Business standard

Bent u op zoek naar een geavanceerde en uitgebreide oplossing om uw bedrijf effici├źnter te laten werken? UViON biedt u de perfecte oplossing met Microsoft 365 Business Standard. Met een breed scala aan krachtige tools en functionaliteiten stelt Microsoft 365 Business Standard uw bedrijf in staat om productiever en effectiever te zijn dan ooit tevoren.

Waarom kiezen voor Microsoft 365 Business Standard?

Met een Microsoft 365 Business Standard-abonnement krijgt u toegang tot een breed scala aan krachtige tools en functies die uw bedrijf kunnen helpen groeien en productiever kunnen maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste mogelijkheden die u kunt benutten:

1. Microsoft Office-apps: Met Business Standard krijgt u de nieuwste versies van vertrouwde Office-toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook. Hiermee kunt u professionele documenten maken, spreadsheets beheren, boeiende presentaties ontwerpen en uw e-mails en agenda’s beheren.

U kan op eender elke computer ter wereld aan uw bestanden die opgeslagen zijn in uw OneDrive. U surft daarvoor naar www.office.com, links heeft u dan een overzicht van al uw applicaties zonder deze te moeten installeren. U heeft toegang tot uw bestanden en kan uw bestanden daar ook online bewerken.

Gebruikt u liever de echte offline versie van Microsoft Office 365? Met uw microsoft account kan u tot 5 computers per gebruiker uw apps (Word, Excel,…) installeren. Hiervoor gaat u naar www.office.com, meld u aan met uw account en kies daar rechts bovenaan voor Apps installeren. (zie afbeelding hierboven) Dit omvat het volledige office pakket. U kan met uw account de applicaties dus installeren op uw vaste werk computer, uw laptop, de tablet,… zonder bij te betalen.

2. E-mail en agenda: Met Microsoft Office 365 heeft u uw professionele e-mailadres met uw eigen domeinnaam en krijgt u toegang tot geavanceerde e-mailfunctionaliteiten, zoals gedeelde agenda’s, contacten en taken. U kunt uw e-mail en agenda eenvoudig beheren via https://outlook.office.com/, Outlook op uw computer of uw smartphone met de Outlook App.

Heeft u meerdere mailboxen? Dan kan u ook via uw webbrowser de gedeelde (shared mailbox) bekijken. Log in op https://outlook.office.com, klik op de cirkel met uw initialen helemaal rechts bovenaan en kies vervolgens: “ander postvak openen”. Kies nu welke mailbox u wenst te openen. om dit te kunnen doen heeft u rechten nodig tot die mailbox vanaf uw eigen account. Dit lukt voor elke mailbox waarvoor u in uw Outlook applicatie ook recht heeft.

3. OneDrive: Met OneDrive for Business kunt u uw bestanden veilig opslaan in de cloud en er vanaf elk apparaat toegang toe hebben. Uw bestanden opslaan in “mijn documenten” van vroeger zijn vanaf nu ook toegankelijk vanaf uw andere computers door het online synchroniseren van deze mappen met de OneDrive clouddienst. U kunt bestanden ook delen met collega’s, synchronisatie instellen voor offline toegang en samenwerken aan documenten in realtime.

Indien u regelmatig uw laptop meeneemt zonder internettoegang, dan kan u de belangrijkste bestanden offline beschikbaar houden. De bestanden met deze status zullen nadien zodra er internetverbinding is automatisch terug synchroniseren.

Kies om documenten uit OneDrive altijd op de computer beschikbaar te houden ook zonder internet.

4. SharePoint: Met SharePoint kunt u interne websites (intranet) opzetten om documenten, informatie en bronnen te delen met uw team. U kunt ook teamsites maken voor specifieke projecten, waar teamleden documenten kunnen opslaan, samenwerken en informatie kunnen delen.

5. Planner en To Do: Met Planner kunt u taken en projecten organiseren, toewijzen en volgen, zodat u en uw team altijd op de hoogte blijven. Met To Do kunt u uw persoonlijke takenlijsten beheren en prioriteiten stellen.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die Microsoft 365 Business Standard biedt. Het is een uitgebreid pakket dat ontworpen is om uw bedrijf te ondersteunen in termen van productiviteit, samenwerking, communicatie en beveiliging.

Waarom kiezen voor UViON?

Als toonaangevende leverancier van IT-oplossingen begrijpen we bij UViON de waarde van hoogwaardige technologie├źn voor uw bedrijf. Wij bieden niet alleen Microsoft 365 Business Standard, maar ook uitgebreide ondersteuning, implementatie en training om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw investering haalt.

Bij UViON geloven we in langdurige relaties met onze klanten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden in elke stap van het proces, van advies en planning tot implementatie en ondersteuning.

Neem vandaag nog contact op met UViON

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst met Microsoft 365 Business Standard van UViON. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw productiviteit te verhogen. Heeft u nood aan ondersteuning, dan helpt onze helpdesk u graag verder.