Derco BU

DBU-UViON

Om onze dienstverlening in de toekomst te blijven verzekeren én te verbeteren, neemt UViON bvba de Business Unit over van Derco Systems nv. Door deze overname wordt de bestaande dynamiek en knowhow verder uitgebreid en daar wordt u, als trouwe klant, enkel beter van.

Al het vertrouwde personeel van Derco Business Unit blijft tot uw beschikking. U zal dus nog steeds beroep kunnen doen op uw vaste contactperso(o)n(en). Daarenboven wordt het team versterkt zodat er sneller voldaan kan worden aan al uw commerciële en technische vragen.

De nieuwe huisstijl zal een combinatie worden van het goede van vroeger en de toekomstige verbeteringen. Om dit te realiseren worden onder andere onderstaande aanpassingen doorgevoerd:

System administrators & expert system administrators
Om alle service aanvragen in goede banen te leiden en de mogelijkheid te creëren om korter op de bal te spelen, wordt het serviceteam opgedeeld in twee niveaus. Hierdoor komen de juiste taken bij de juiste medewerkers terecht en zal u nog sneller en beter geholpen worden.
De system administrators bestaan uit Dieter, Ken en Vincent. De expert system administrators bestaan uit Dirk, Sam,Wesley en Bert.

Credit packs
De Maintenance packs zijn al jaren een succesformule binnen ons gamma. Om de transparantie te vergroten gieten we de maintenance packs in een nieuw jasje. Vanaf 1 juni zijn enkel nog volgende credit packs verkrijgbaar:

Credit pack 2% (uw voordeel is 2%)
Credit pack 4% (uw voordeel is 4%)
Credit pack 6% (uw voordeel is 6%)
Credit pack 8% (uw voordeel is 8%)
Credit pack 10% (uw voordeel is 10%)

Uw resterend krediet zal op 31 mei 2015 integraal overgenomen worden in dit nieuwe systeem.

@derco-bu.be wordt @uvion.be
De vroegere e-mailadressen blijven voorlopig behouden maar geleidelijk aan zullen wij overschakelen naar het domein @uvion.be.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Contacteer ons gerust indien u meer informatie wenst. Wij danken u alvast voor het vertrouwen en kijken uit naar een vruchtbare verdere samenwerking.